Kandidati Hrvatske demokratske zajednice za Europski parlament posjetili Požeško-slavonsku županiju

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice za Europski parlament; Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić („Zelena skupina“) posjetili su dana 24. travnja Požeško-slavonsku županiju.

Posjetili su Pleternicu, Požegu, Lipik i Pakrac, gdje su im gradonačelnici predstavili projekte sufinancirane iz fondova Europske unije.

Posjet je započeo u Pleternici gdje su kandidati nakon kave s građanima  i susreta s predstavnicima Udruga civilnog društva, posjetili tvrtku Microplet, nakon čega su došli u Požegu gdje su se također susreli s građanima, zatim  posjetili Gradski muzej gdje je prezentiran plan obnove i obiteljsko gospodarstvo Zlatni lug gdje su razgovarali o budućnosti kontinentalnog turizma.

U Lipiku su kandidati posjetili Dom hrvatskih veterana, družili se s hrvatskim braniteljima i razgovarali o temama interesantnim za braniteljsku populaciju, i Toplice Lipik gdje su se upoznali s dosadašnjom obnovom i planovima za budućnost Toplica.

Posjet je završio skupom u Pakracu u Hrvatskom domu „ Dr. Franjo Tuđman“, gdje su predstavljeni svi kandidati „Zelene skupine“ kao i izborni program koji se temelji na jasnim demokršćanskim i narodnjačkim vrijednostima, domoljublju i europskoj orijentaciji hrvatske politike.