Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije.

HDZ je uvjerljivo najjača stranka i na nacionalnoj razini i u ovoj županiji, u kojoj već tradicionalno pobjeđujemo. Na zadnjim EU izborima imali smo četiri svoja mandata, no ovaj put cilj nam je i više od toga – pet! – istaknuo je glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije.

Radom i organizacijom do uspjeha

Glavni tajnik obilazi, jednu po jednu, naše županijske organizacije, a sa stranačkim kolegicama i kolegama u Požegi razgovarao je o aktualnoj političkoj situaciji te planovima i strategiji HDZ-a za EU izbore – na kojima očekujemo još jedan trijumf.

– Puno je posla pred nama, kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore! Siguran sam da će nas kvalitetan rad i dobra organizacija dovesti do pravog rezultata.

Projekt Slavonija, Baranja i Srijem

Bilo je riječi, naravno, i o provedbi Projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Jandroković je naglasio da je u njegovom sklopu do sada ugovoreno više od 8 milijardi kuna, a od toga se na istoku Lijepe Naše već realiziraju konkretni razvojno-socijalni projekti u vrijednosti 2,5 milijarde!

– Donesen je i zakon koji je znatno unaprijedio financiranje lokalnih jedinica, sada imaju 2,1 milijarde kuna prihoda više nego prije, što se vidi i po mnogim gradilištima i obnovljenim zdanjima u našim općinama i gradovima. Sva ta postignuća naše Vlade prepoznaju hrvatski ljudi!