OSVRT GRADSKOG ODBORA HDZ-a NA PARLAMENTARNE IZBORE

ANTE ŠOLIĆ: RAZLIKOM OD 623 GLASA „DOTUKLI“ SMO SDP I RONKA

 

Požega – Predsjednik Gradskog odbora HDZ –a Ante Šolić održao je u nazočnosti svoga zamjenika Vedrana Neferovića i člana stranačkog predsjedništva dr. Borislava Miličevića konferenciju za novinare osvrnuvši se na rezultate parlamentarnih izbora u Gradu Požegi i okolnim mjestima požeškog područja.

Prema Šolićevim riječima, za obraćanje javnosti su se čekali konačni rezultati Državnog izbornog povjerenstva zbog ponavljanja izbora u Gradu Pakracu i još nekim mjestima u petoj izbornoj jedinici. – Moram naglasiti da je Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om na 48 biračkih mjesta osvojila 5.407 glasova. Koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om osvojila je 4.781 glas. Stranka Most osvojila je 1.781 glas. Kada sve pogledamo ovo su tri stranke koje su dobile svoje saborske zastupnike u petoj izbornoj jedinici, pa nema potrebe nabrajati izborne rezultate ostalih manjih stranaka.

Usporedimo li rezultate HDZ-a i SDP-a možemo zaključiti da je HDZ osvojio 623 glasa više, a postignutim rezultatima možemo biti apsolutno zadovoljni. Da je HDZ najjača stranka u Požegi pokazuju rezultati na lokalnim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

U Gradu Požegi smo praktički „dotukli“ SDP i Zdravka Ronka koji je javnosti prezentirao neku drugu varijantu i svoju percepciju izbornih rezultata – rekao je Ante Šolić zahvalivši se stranačkim članovima i simpatizerima HDZ-a kao i koalicijskim partnerima. Riječi zahvale svima koji su izašli na izbore, a posebno ovima koji su dali potporu Domoljubnoj koaliciji uputio je i Vedran Neferović požeški gradonačelnik.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.