ZAJEDNO IZABERIMO JAKU HRVATSKU!

[POZIV NA IZBORE] Drage Hrvatice i Hrvati u Domovini i svijetu, poštovane građanke i građani Republike Hrvatske. Domoljubna koalicija nudi ZAJEDNIŠTVO I PONOS ZA JAKU HRVATSKU! Za zemlju gospodarskog rasta i zapošljavanja, socijalne pravde, vjere i optimizma, dostojanstvenog života i pravne sigurnosti. Za zemlju u kojoj će svi željeti živjeti i zasnivati obitelji. Za zemlju kakvu svi mi zaslužujemo! Hrvatski čovjek želi zajedništvo! Hrvatski čovjek odbacuje podjele na "mi ili oni"! I zato izađimo u nedjelju 8. studenog na birališta!

ZAJEDNO IZABERIMO JAKU HRVATSKU!

Galerija slika

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.