×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 134

Davor Ivo Stier 1.3.2014. posjetio Požeško-slavonsku županiju

Zastupnik u Europskom Parlamentu Davor Ivo Stier u subotu 1.3.2014. je posjetio Požeško-slavonsku županiju. Posjet je organizirala Matea Čeliković, županijska asistentica zastupnika HDZ-a, u Europskom Parlamentu. Zastupnik Stier započeo je svoju posjetu sastankom sa biskupom Antunom Škvorčevićem u prostorijama biskupije.
Nakon toga posjetio je novootvoreni EU ured grada Požege, gdje se susreo sa gradonačelnikom Vedranom Neferovićem i zamjenikom Darkom Puljašićem. Gradonačelnik je upoznao zastupnika Stiera sa funkcioniranjem grada, ciljem otvaranja novog EU ureda, te o problemima funkcioniranja jedinica lokalne samouprave. Gradonačelnik i zastupnik Stier su se zatim uputili u Zagrađe gdje su prisustovali manifestaciji "Pokladnog jahanja", gdje su se susreli sa županom Alojzom Tomaševićem, saborskim zastupnikom Franjom Lucićem, Marijanom Aladrovićem predsjednikom županijske skupštine , zamjenikom župana Ferdinandom Trohom, te gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić. Na imanju Zlatni Lug Zastupnik Davor Stier dao je intervju za Poljoprivrednu tv koji će biti emitiran sljedećih dana. Zastupnik Stier nakon toga je posjetio vinariju Vlade Krauthakera gdje se susreo sa vinarima Kutjevačkog kraja te obećao pomoć i promociju županije i vina sa područja Kutjevačkog kraja u Europskom Parlamentu. Posjetu je završio dvjema tribinama u Obrtničkom domu u Požegi za članove HVIDRE i branitelje, a nakon toga i članove HDZ- a i ostale zainteresirane građane.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.