×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 134

Josip Budimir, Ivica Malnar i Pile Miškić HDZ-ovi kandidati na izborima u Kutjevu

Josip Budimir, sveučilišni prvostupnik ekonomije, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Kutjeva. Njegov zamjenik je Ivica Malnar, uspješni poljoprivrednik iz Bekteža, a nositelj liste za Gradsko vijeće Kutjeva je prosvjetni djelatnik Pile Miškić. Objavio je to danas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Franjo Lucić.

Predstavljenim kandidatima potporu su došli dati župan Alojz Tomašević, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Upravo je dvoje potonjih Franjo Lucić uzeo kao primjer kontinuiteta i u Kutjevu rekavši kako HDZ šansu daje mladim i sposobnim ljudima i u njima vidi zajamčeni prosperitet gradova i općina u Požeško-slavonskoj županiji. „HDZ Kutjevu nudi mladost, stručnost i energiju potpomognutu iskustvom, a s obzirom na činjenicu da upravljamo županijom i skoro svim gradovima i općinama, Kutjevo će dobiti i prijeko potrebnu stabilnost koju, i ovi vanredni izbori pokazuju, nije imala“, istaknuo je Lucić.

Josip Budimir, koji će za koji mjesec postati i magistar ekonomije, predstavljajući se naglasio je kako je njegova kandidatura motivirana generacijskom odgovornošću za promjenom više nego nezavidne pozicije u kojoj se nalazi Kutjevo. „Mladi svakodnevno napuštaju Kutjevo, gospodarstvo propada, sportski, kulturni i drugi sadržaji su na najnižim granama, konstatirao je Budimir te nastavio kako je njegova vizija gospodarski razvoj Kutjeva, ubrzani razvoj poljoprivrede, vinogradarstva, i turizma koji imaju ogromni potencijal. Kutjevo je veliki brand kojemu treba vratiti stari sjaj i usmjeriti ga na pravi kolosijek“ zaključio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

Ivica Malnar je svoj motiv za kandidaturom obrazložio činjenicom da unatoč tome što osobno uspješno razvija svoje gospodarstvo da je upitna kvalitetna budućnost njegove djece i mladih naraštaja, ako se nastavi gospodarsko nazadovanje u Kutjevu. „Moja moralna i ljudska obveza je staviti svoje znanje i iskustvo na službu svome kraju i pokušati dati doprinos novom pozitivnom putu“, istaknuo je Malnar. Nositelj liste Pile Miškić usporedio je nedavnu izjavu jednog uglednog teologa koji je izrekao misao kako je svaka kriza i nova šansa. Tako je po njemu i ova kriza u Kutjevu šansa da novim ljudima, novom politikom, mladošću i pozitivnom energijom Kutjevo krene putem napretka.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!


O nama

Hrvatska demokratska zajednica je središnja stranka hrvatskoga naroda s jasnim programskim ciljevima, koja zastupa interese građana čija se uvjerenja temelje na načelima demokracije i kršćanskim vrednotama, što je i stečevina europskog civilizacijskog kruga.