×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 134

Josip Budimir, Ivica Malnar i Pile Miškić HDZ-ovi kandidati na izborima u Kutjevu

Josip Budimir, sveučilišni prvostupnik ekonomije, kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Kutjeva. Njegov zamjenik je Ivica Malnar, uspješni poljoprivrednik iz Bekteža, a nositelj liste za Gradsko vijeće Kutjeva je prosvjetni djelatnik Pile Miškić. Objavio je to danas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Franjo Lucić.

Predstavljenim kandidatima potporu su došli dati župan Alojz Tomašević, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Upravo je dvoje potonjih Franjo Lucić uzeo kao primjer kontinuiteta i u Kutjevu rekavši kako HDZ šansu daje mladim i sposobnim ljudima i u njima vidi zajamčeni prosperitet gradova i općina u Požeško-slavonskoj županiji. „HDZ Kutjevu nudi mladost, stručnost i energiju potpomognutu iskustvom, a s obzirom na činjenicu da upravljamo županijom i skoro svim gradovima i općinama, Kutjevo će dobiti i prijeko potrebnu stabilnost koju, i ovi vanredni izbori pokazuju, nije imala“, istaknuo je Lucić.

Josip Budimir, koji će za koji mjesec postati i magistar ekonomije, predstavljajući se naglasio je kako je njegova kandidatura motivirana generacijskom odgovornošću za promjenom više nego nezavidne pozicije u kojoj se nalazi Kutjevo. „Mladi svakodnevno napuštaju Kutjevo, gospodarstvo propada, sportski, kulturni i drugi sadržaji su na najnižim granama, konstatirao je Budimir te nastavio kako je njegova vizija gospodarski razvoj Kutjeva, ubrzani razvoj poljoprivrede, vinogradarstva, i turizma koji imaju ogromni potencijal. Kutjevo je veliki brand kojemu treba vratiti stari sjaj i usmjeriti ga na pravi kolosijek“ zaključio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

Ivica Malnar je svoj motiv za kandidaturom obrazložio činjenicom da unatoč tome što osobno uspješno razvija svoje gospodarstvo da je upitna kvalitetna budućnost njegove djece i mladih naraštaja, ako se nastavi gospodarsko nazadovanje u Kutjevu. „Moja moralna i ljudska obveza je staviti svoje znanje i iskustvo na službu svome kraju i pokušati dati doprinos novom pozitivnom putu“, istaknuo je Malnar. Nositelj liste Pile Miškić usporedio je nedavnu izjavu jednog uglednog teologa koji je izrekao misao kako je svaka kriza i nova šansa. Tako je po njemu i ova kriza u Kutjevu šansa da novim ljudima, novom politikom, mladošću i pozitivnom energijom Kutjevo krene putem napretka.

Dobro došli na Internet stranice Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije!
Hrvatska demokratska zajednica Požeško-slavonske županije u posljednjih nekoliko godina, točnije nakon parlamentarnih izbora 2003. godine, bilježi značajne pomake kako u svome radu tako i u broju članova koje okuplja.
Sukladno tome, pokrenuli smo internet stranicu da bi žitelji naše Županije u svakome trenutku bili upoznati sa djelovanjem naše stranke i, ma gdje god bili, mogli izraziti svoje zadovoljstvo i(li) nezadovoljstvo istim.  Naravno, nadamo se i trudit ćemo se da nezadovoljstva ne bude.

Želim Vam ugodno čitanje naših web stranica!

Franjo Lucić
Predsjednik ŽO HDZ-a

O nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus vel ornare metus, et lobortis lorem. Sed semper luctus efficitur. Morbi porta porttitor sapien sit amet faucibus. Aliquam auctor rutrum eros, id porta lectus dapibus bibendum. Integer mauris nisl, lobortis vel pretium non, molestie eget justo. In accumsan enim eget ex sodales, nec ornare lacus pellentesque. Curabitur scelerisque tellus justo, sit amet ullamcorper est aliquet ut. Curabitur a est cursus, placerat sem non, egestas velit. Sed a mauris ante.

Nulla magna urna, ullamcorper vel fermentum vitae, convallis sit amet nunc. Nam vestibulum viverra nulla, et pulvinar augue tristique vel. Nulla cursus enim nec mi accumsan tincidunt. Ut tristique malesuada erat, ac porta magna tristique vitae. Aenean ac pretium nisi.